Apartament Central Villa regim hotelier

Apartamente Regim Hotelier compare_arrows Sibiu compare_arrows Garsoniere


Apartament Central Villa regim hotelier

Vila este compusa din garsoniera si apartament, mobilate in stil baroc, dar cu bai si utilitati moderne (cablu, internet)

Va doriti o vacanta de vis in inima tarii? Vreti ca timpul petrecut la poalele Fagarasilor sa fie de neuitat? Noi avem solutia ideala pentru dumneavoastra: va punem la dipozitie in regim hotelier o vila in centrul Sibiului compusa dintr-o garsoniera si un apartament cu doua camere. Garsoniera este formata din camera cu pat matrimonial,baie si bucatarie, iar apartamentul are doua camere,din care una cu pat matrimonial si una twin, doua bai si o bucatarie. Locatia dispune si de o terasa pusa la dispozitia clientilor. Intreg designul locatiei este in stil baroc,dar va pune la dipozitie dotari moderne si anume: tv LCD in fiecare camera,internet wireless,uscator de par,fier de calcat,prajitor paine,frigider,incalzire centrala etc. Bucatariile sunt complet utilate.

Vila este situata in zona Podului Minciunilor,la 1 minut de mers pe jos de pietele centrale. In locatie nu sunt acceptate activitati ilegale ( escorte,videochat,etc...) Unitatea isi rezerva dreptul de a-si selecta clientela.

Cafeaua si ceaiul sunt din partea casei!

Rezervarile pentru ofertele de Craciun si Revelion se discuta telefonic !

Va asteptam cu drag sa petreceti clipe de neuitat in locatia noastra!

preturi incepand de la 100 lei/noapte/garsoniera si 150 lei/noapte/apartament


contact_phone Detalii de contact:


contact_mail Contacteaza ofertantul rapid:

perm_data_setting Din aceeasi categorie:
Anunturi de cazare in regim hotelier. Rezervari directe, fara intermediari. Compara si alege cele mai bune oferte
Contact / Termeni de utilizare