Inchiriem apartament in vila, in regim hotelier

Apartamente Regim Hotelier compare_arrows Sibiu compare_arrows Vile


Inchiriem apartament in vila, in regim hotelier

Apartament in vila, in regim de cazare hotelier. Locuinta este formata din 3 dormitoare, 2 bai, un living foarte spatios si o bucatarie complet utilata. Internet wireless gratuit

Guest House MARIA este situat în partea de nord-vest a orașului, nu departe de Aeroportul Internațional. Zona este rezidentiala, cu multe spatii verzi si un mediu foarte liniștit și relaxant.
Proprietatea se intinde pe o suprafata de aproximativ 1000 de metri pătrați de curte si gradina. Terasa în aer liber este perfecta pentru cafeaua de dimineață sau cine de familie, liniștită, zona de picnic este potrivita pentru plajă, pentru joaca cu copii sau pentru relaxare pur și simplu pe un șezlong. În curtea din spate am amenajat o zonă de grătar confortabilă lângă un pavilion frumos de lemn.

Casa noastra de oaspeti este un apartament la parterul unei vile cu 2 nivele. Casa a fost construita la sfarsitul anilor 70 pe un singur nivel si l-am extins cu un alt nivel în 2010. Apartamentul cuprinde 3 dormitoare mari și 2 băi (cu cadă și cabină de duș), un spațiu mare de living (cu chemny și zonă de relaxare) și o bucătărie complet utilată. Fiecare cameră este mobilată individual, cu paturi de o persoană sau duble și lenjerie curată. În timpul verii vom folosi ventilatoare mobile pentru a răcii temperaturile ridicate. Toată casa este acoperită de semnalul Wi-Fi și utilizarea este GRATUIT. Detinem 2 câini Husky de sex feminin (Maya & Aiyana) și acceptăm animale de companie de dimensiuni mici și mijlocii.


de la 155 lei/noaptecontact_phone Detalii de contact:


contact_mail Contacteaza ofertantul rapid:

perm_data_setting Din aceeasi categorie:
Anunturi de cazare in regim hotelier. Rezervari directe, fara intermediari. Compara si alege cele mai bune oferte
Contact / Termeni de utilizare