Apartament IL SOLE 1

Apartamente Regim Hotelier compare_arrows Timisoara compare_arrows Garsoniere


Apartament IL SOLE 1

Apartamentul din Timișoara are o terasă cu vedere la grădină. Apartamentul se află la 2,5 km de centrul comercial Iulius Mall

Apartamentul are ferestre cu jaluzele interioare şi exterioare, precum şi TV cu ecran plat şi seif. Unitatea de cazare are bucătărie. Această unitate de cazare în sistem self-catering pune la dispoziție prosoape şi lenjerie de pat. Printre alte facilităţi disponibile la Apartment Il Sole 1 se numără o terasă.

La proprietate este disponibil 1 loc de parcare privat gratuit. De asemenea, oaspeții au la dispoziție o terasă acoperită, amenajată ca zonă pentru fumat.

Grădina Botanică este situată la 2,8 km, iar Piața Unirii se află la 3,2 km. Muzeul Banatului şi Piața Victoriei sunt situate la aproximativ 15 minute de mers cu mașina. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Traian Vuia, aflat la 10 km de proprietate.

Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Timişoara! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș.

Sejurul dvs. va include: zonă de luat masa TV cu ecran plat terasă terasă la soare terasă

Apartament: pentru 2 persoane

Suprafata: 35m²

Str Cetatea Alba Nr 28,TimisoaraPrețuri începând cu 180 lei/noaptecontact_phone Detalii de contact:


contact_mail Contacteaza ofertantul rapid:

perm_data_setting Din aceeasi categorie:
Anunturi de cazare in regim hotelier. Rezervari directe, fara intermediari. Compara si alege cele mai bune oferte
Contact / Termeni de utilizare