REGIM HOTELIER MC's

Apartamente Regim Hotelier compare_arrows Timisoara compare_arrows Garsoniere


REGIM HOTELIER MC'sAcest apartament de 1 camera ofera o atmosfera moderna, dar in acelasi timp romantica, potrivita atat concediului, cat si intalnirilor de afaceri.

Apartament/Cazare pentru:
Cupluri, familie cu copil, intalniri de afaceri, pentru perioada vacantelor

Detalii apartament regim hotelier:
Apartamentul este compus dintr-o camera de zi , mobilata in stil modern cu fotolii confortabile si masuta , oferind un cadru perfect pentru o intalnire cu prietenii sau partenerii de afaceri si o zona destinata dormitorului . Cele doua zone sunt izolate una de cealalta printr-un perete de sticla mobil ce delimiteaza la randul lui si bucataria de camera de zi . Accesoriile de tehnologie inalta ofera o cazare placuta chiar si celor mai exigente cupluri. Dormitorul este echipat cu un pat matrimonial , iar intimitatea nu a fost neglijata, asigurand un mediu romantic placut. Bucataria luminoasa este utilata cu tot necesarul pentru a gati (plita electrica , cuptor, combina frigorifica, cuptor cu microunde). Baia e dotata cu chiuveta, cada de baie , wc.
Locatie/atractii langa apartament:
Locatia apartamentului ofera acces usor catre orice zona din Timisoara. Tot ce are zona Complexului Studentesc de oferit, de la cluburi renumite , centre culturale (Teatrul National, muzee) la cinematografe si magazine sau centre comerciale, se afla la doar cateva minute distanta.

Distante: Statia de taxiuri-100m , Rent a car - 150 m
contact_phone Detalii de contact:


contact_mail Contacteaza ofertantul rapid:

perm_data_setting Din aceeasi categorie:

inchiriere regim hotelier Casa Adina ( Vile )
Apartament IL SOLE 3 ( Apartamente 2 camere )
Apartament IL SOLE 2 ( Apartamente 2 camere )
Apartament IL SOLE 1 ( Garsoniere )
Apartament 1 camera regim hotelier ( Garsoniere )Anunturi de cazare in regim hotelier. Rezervari directe, fara intermediari. Compara si alege cele mai bune oferte
Contact / Termeni de utilizare